Motor onderhoud Enter

Bekijk de kosten voor motor onderhoud in Enter

20%

Discount

58,80 Vanaf prijs

49,-   per uur

Gratis haal- en brengservice

6 maanden garantie

Vaste voordeelprijs

Wat gebeurd er bij motor onderhoud Enter?

motor reparatie

The average duration of this service: Tussen 1 en 2,5 uur

Heeft uw motor onderhoud nodig of is er een reparatie die uitgevoerd moet worden? Dan bent u bij ServiceRight Motoren aan het juiste adres! U kunt via ServiceRight Motoren eenvoudig en snel al het motoronderhoud en motor reparaties inplannen. Dit kan online via de online boekingstool, maar het is ook mogelijk om via de chat contact met ons op te nemen. Dit kan van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 18:00.

Motor onderhoud Enter

58,80

49,- per uur

Vervangen motorolie en filter

Vervanging van remvloeistof

Banden op spanning brengen

Inclusief veiligheidscheck

Inclusief Arbeid

Inclusief 6 maanden garantie

Inclusief 20% Korting

motor reparatie

Wij helpen u graag online verder met het inplannen van uw motor onderhoud. Zo zorgen we er samen voor dat u veilig de weg op kunt met uw motor en u zo lang mogelijk kunt genieten van uw motor. Laat reparaties en onderhoud aan uw motor op tijd plaatsvinden, zodat u extra schade en/of onderhoud kunt voorkomen. Plan daarom direct uw motor onderhoud en/of uw motor reparatie in bij ServiceRight Motoren!

Veelgestelde vragen over motor onderhoud Enter

Wat zijn de kosten van motor onderhoud Enter?

De kosten van motor onderhoud zijn uiteraard afhankelijk van wat er exact gedaan moet worden aan de motor Enter. Er zijn veel verschillende reparaties of motor onderhoud mogelijk via ServiceRight Motoren. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een grote of kleine beurt in te plannen voor uw motor, maar het kan ook zijn dat de vloeistoffen vervangen moeten worden of dat de banden toe zijn aan vervanging.

Om u een idee te geven van de kosten van motor onderhoud, kunt u van het volgende uitgaan: een kleine beurt voor uw motor is al mogelijk vanaf €175 en een grote beurt voor uw motor is al mogelijk vanaf €250 Enter. Daarnaast kunt u rekenen op een uurloon van de monteur van rond de €49 per uur in Enter.

Het is niet alleen afhankelijk van het onderhoud of de reparatie die er uitgevoerd moet worden, maar ook het merk motor en het type motor is van invloed op de prijs. Bij de ene motor gaat ook een onderdeel langer mee dan dat het meegaat bij een ander merk motor. Het is daarom altijd van belang om uw merk en type door te geven, zodat wij u kunnen voorzien van de juiste prijs en u niet achteraf voor verrassingen komt te staan. Daarnaast is ook de leeftijd van de motor van invloed op de prijs. Wanneer de motor ouder wordt, moeten ook steeds meer onderdelen vervangen worden en slijten dingen sneller. Het is daardoor voor de oudere motor vaker nodig om motor onderhoud uit te (laten) voeren.

Om de hoeveel km is er motor onderhoud nodig Enter?

U kunt ongeveer elke 6000 km een kleine beurt laten uitvoeren en ongeveer na 12000 – 24000 km een grote beurt laten uitvoeren in Enter. Het is lastig aan te geven om de hoeveel km dit exact zal zijn, omdat dit ook per merk en type verschilt. U kunt ook als richtlijn het aantal jaren aan te houden. Zo kunt u bijvoorbeeld elk jaar een kleine onderhoudsbeurt laten uitvoeren aan uw motor en elke 2 jaar een grote onderhoudsbeurt. Zo weet u zeker dat uw motor regelmatig wordt gecontroleerd en er aanpassingen gedaan worden wanneer dit nodig is. Wanneer u uw motor aanschaft, kunt u altijd vragen wanneer het nodig is om het onderhoud uit te laten voeren. Wanneer u de motor bijvoorbeeld al een tijdje geleden heeft aangeschaft en u daardoor niet weet wanneer het onderhoud plaats moet vinden, kunt u dit bij ons opvragen. Wij gaan voor u uitzoeken wanneer u het onderhoud moet laten plaatsvinden en uiteraard is het dan ook mogelijk om direct dit motor onderhoud in te plannen via ServiceRight Motoren.

Wat wordt er gedaan bij motor onderhoud Enter?

Bij een kleine onderhoudsbeurt worden er andere dingen gedaan dan bij een grote onderhoudsbeurt. Bij een grote onderhoudsbeurt kunt u er vanuit gaan dat alle punten van een kleine onderhoudsbeurt voor uw motor ook uitgevoerd zullen worden. Bij een kleine onderhoudsbeurt worden onder andere de volgende punten gecontroleerd:
– Koelvloeistof controleren
– Remblokken en remvloeistof controleren
– Vervangen motorolie en filter
– Controleren lagers
– Controleren vering
– Controleren banden en bandenspanning

Naast deze punten, worden er nog een aantal andere punten gecontroleerd. Wanneer u wilt weten of er een specifiek onderdeel gecontroleerd wordt tijdens een grote en/of kleine beurt, dan kunt u dit bij ons aanvragen.

Bij een grote beurt worden alle vloeistoffen vervangen en wordt er ook een proefrit gedaan met de motor. Zo kunnen de monteurs testen of de motor rijdt zoals het hoort of dat zij alsnog merken dat er onderdelen versleten zijn. Daarnaast wordt ook de klepspeling gecontroleerd en zal het luchtfilter worden schoongemaakt.

In 3 stappen uw Motor onderhoud geregeld in Enter

Stap 1

Selecteer op onze website uw motor onderhoud & u ziet direct onze voordeelprijs

Stap 2

Kies een datum en garage waarop u het onderhoud uit wilt laten voeren.

Stap 3

Uw motor is in goede handen bij een van onze erkende garages bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Motoren in Enter voor uw Motor onderhoud?

Gratis haal- en brengservice

Landelijk online platform met klantenservice

Alle bij ServiceRight aangesloten servicepunten zijn erkend door o.a. RDW

Garantie op onderdelen en arbeid

Vaste voordeelprijs

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7702 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Motoren

-20%

Grote beurt motor NU tijdelijk met 20% korting

Gecertificeerde monteurs
Landelijke dekking
Gespecialiseerd in alle merken

BEKIJK & BOEK

-20%

Bougies vervangen NU tijdelijk met 20% korting

Eenvoudig & Snel
Voordelig tarief
A-producten

BEKIJK & BOEK

-20%

Motor onderhoud NU tijdelijk 20% korting

Gecertificeerde monteurs
Officiële dealers van diverse merken
Betrouwbaar

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke